Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον ηγέτη του Ολυμπιακού από το κινεζικό πρακτορείο Xinhua

Μεγάλο αφιέρωμα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xinhua. 

Το κινεζικό πρακτορείο σε ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες στιγμές του Βαγγέλη Μαρινάκη από το  ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό στις 18 Ιουνίου του 2010, κάνει μια αναδρομή στη δεκαετία που ακολούθησε.

Μια «χρυσή» δεκαετία για τον Ολυμπιακό με ιστορικές στιγμές και μεγάλες διακρίσεις, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Δέκα χρόνια που όπως αναφέρει και το αφιέρωμα του Xinhua, ο Ολυμπιακός αναβαθμίστηκε και γιγαντώθηκε στο  ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 

Στο αφιέρωμα του μεγάλου πρακτορείου της Κίνας, το οποίο απευθύνεται σε περισσότερα από 2 δισ. ανθρώπους, περιλαμβάνονται δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, του Πέδρο Μαρτίνς, του Κώστα Μανολά, του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι μιλούν για την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα το κινεζικό πρακτορείο προβάλλει αποσπάσματα από τις σπουδαίες νίκες της ομάδας και τις διακρίσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Στο αφιέρωμα για τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη φιλανθρωπική δράση του ηγέτη του Ολυμπιακού, προβάλλοντας στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις του κ. Μαρινάκη, αλλά και από την επίσκεψή του στην Μάνδρα μετά τις φονικές πλημμύρες του 2017, με πλήθος πληγέντων να ευχαριστεί τον ηγέτη του Ολυμπιακού, για την αρωγή του στους πλημμυροπαθείς. 

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό:

Το διαβάσαμε στο: Parapolitika.gr