Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κορινθία – Εκκενώνονται οικισμοί και κατασκήνωση, επι τόπου ο Χαρδαλιάς (pics – vid)

Φωτιά τώρα: Υπεράνθρωπη η μάχη της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι μεγάλη και στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η φωτιά βρίσκεται στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. 

Τρεις οικισμοί και μία κατασκήνωση, που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς στις Κεχριές Κορινθίας, έχουν εκκενωθεί, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.

KORINTHOS2

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι κάτοικοι των οικισμών Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι και Ζίμενς έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία, αλλά και δικά τους μέσα, σε ασφαλές μέρος κοντά σε παραλιακή περιοχή. Επίσης, σε ασφαλές μέρος έχουν μεταφερθεί και τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση που λειτουργεί στην περιοχή.

KORINTHOS2

 KORINTHOS4

KORINTHOS5

Ο κ. Νανόπουλος τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η πυρκαγιά δεν απείλησε την κατασκήνωση, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τη φωτιά μακριά από σπίτια που βρίσκονται κοντά στο πύρινο μέτωπο.

Λόγω της φωτιά διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας, επιι της Ε.Ο. Ισθμού – Αρχαίας Επιδαύρου, από το ύψος του κόμβου Επιδαύρου ρεύμα προς Επίδαυρο.

Πηγή: korinthostv.gr

Το διαβάσαμε στο: Dikaiologitika.gr